RÓLUNK

Az New Flag vezető szerepet játszik a kozmetikai termékek forgalmazásában és a márkaépítésben. Társaságunk 2010-es alapítása óta már a világ több mint 80 országában jelen van. Sokkal többet kínálunk, mint csupán egyszerű kozmetikai termékeket.

A célunk az, hogy euforikus örömöt vigyünk a hétköznapokba, és az új lehetőségek kihasználásával megváltoztassuk magát az iparágat. Ügyfeleinknek gondosan kiválasztott termékeket kínálunk, melyeket a világ vezető gyártói állítottak elő, illetve a saját márkáinkat is forgalmazzuk.

Napjaink egyik kulcsszava a digitalizáció, és ez pontosan az, ami a fodrászatok világából egyelőre hiányzik. Itt az idő, hogy a digitális lehetőségeket a fodrászszalonokban is kihasználjuk. Célunk egy olyan B2B e-shop megalkotása, amely a kozmetikai iparág lehető legerősebb szakmai hálózatát hozza létre, és amely az első kapcsolattartó pontot jelenti az Ön számára a termékekkel és az oktatással kapcsolatos információk tekintetében. Minden olyan terméket és készítményt megtalálhat kínálatunkba, amelyre a fodrászszalonban szüksége lehet, köztük nagykereskedelmi termékek és fodrászmárkák széles választékát, mindezt egy helyen, néhány napon belüli kézbesítéssel, tisztességes áron, felesleges adminisztráció és hosszú távú szerződések nélkül, ráadásul páratlan vásárlási élményt nyújtva. Egy olyan felületet, ahol inspirációt és szakmai ismereteket meríthet annak érdekében, hogy közösen új innovációt hozhassunk a fodrászok világába.

A fodrásziparban az a legcsodálatosabb, hogy boldoggá tesszük az embereket.

Célunk, hogy megkönnyítsük az Ön életét azáltal, hogy mindent be tudjon szerezni egy helyen, így ne kelljen értékes időt vesztegetnie ezzel, amikor az ügyfeleit boldoggá teheti. 

Csapatunkat jelenleg több mint 200 ember alkotja, akik a világ nyolc pontján, Európában és az USA-ban dolgoznak. Csapatunk minden tagja a New Flag szellemiségét követi – minden egyes napon.