ARKTIKUS FELFRISSÜLÉS A HAJNAK AZ URBAN ALCHEMY-TŐL

Dús, felfrissült frizura sampon használata nélkül? Mindez immár nem lehetetlen az új Urban Alchemy Arctic Dry Powder & Arctic Volume Powder hajporoknak köszönhetően!

Az Urban Alchemy legújabb száraz samponjai azonnali elsősegélyt nyújtanak, ha gyorsan szeretnénk eredményt elérni. Nemcsak rövid távon működnek, éppen ellenkezőleg: hosszabb ideig is áldásos hatást gyakorolnak a hajszálakra és a fejbőrre.

ARCTIC DRY POWDER – tartósan csökkenti a faggyútermelést

A haj zsírosodása akkor következik be, ha a hajhagymáknál található faggyúmirigyek túl sok faggyút, azaz olajat termelnek. Ezt okozhatják genetikai tényezők, emellett a stressz, hormonális okok vagy akár a helytelen táplálkozás is előidézheti. Szerencsére azonban végre búcsút inthetünk ennek a kellemetlenségnek: az Urban Alchemy új száraz samponja, az Artic Dry Powder azonnal a frissen mosott haj érzését nyújtja. A kifejezetten a zsíros fejbőr kezelésére kifejlesztett Asebiol hatóanyag csökkenti a faggyútermelést és nyugtató hatással bír a fejbőrre. Mivel a port nem kell azonnal kimosni a hajból, így hosszabb ideig tudja kifejteni áldásos hatását a fejbőrön, ezáltal hosszú távon is intenzív kezelést és pozitív változást biztosít. Az Urban Alchemy Arctic Dry Powder valódi csodaszer a korpásodás és a haj zsírosodása elleni küzdelemben.

ARCTIC VOLUME POWDER – ceramidokkal a sokáig dús hajért

Az Arctic Volume Powder egy pillanat alatt csodálatos volument ad a hajnak. A por frissé és jól formázhatóvá teszi a hajszálakat, textúrát és volument kölcsönözve a frizurának. A kiváló minőségű összetevőknek révén a haj rendezett külsőt nyer és a fejbőr is hosszan tartó ápolásban részesül. A termékben található ceramidok biztosítják és fokozzák a bőr védekező képességének működését. A szárat sampon pajzsként védi a fejbőrt a káros külső hatások ellen. A ceramidok ráadásul csökkentik a természetes vízveszteséget, így a bőr tökéletesen hidratált marad. A fejbőr intenzív ápolása és védelme hosszú távon is dúsabb hajnövekedést tesz lehetővé.

A vegán összetételű Urban Alchemy Arctic Dry Powder és Arctic Volume Powder száraz samponok semleges színüknek köszönhetően minden hajtípusra kiválóan használhatók és nem hagynak fehér nyomokat. Elegendő felvinni a hajtövekhez, bemasszírozni a fejbőrbe, majd gondosan kifésülni. Az új Urban Alchemy Arctic Dry Powder és Arctic Volume Powder száraz samponok csomagolása 70%-ban újrahasznosított műanyagból készült. A termékek beszerezhetők e-shopunkban, illetve értékesítési képviselőinknél.

Share:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.