EXTRA FÉNY ÉS KEVESEBB SZÖSZÖSÖDÉS!

Bemutatjuk a svéd Maria Nila vegán márka egyedülálló új termékét, a csillogó Shimmer Spray-t, amely fényt kölcsönöz a hajnak és csökkenti a szöszösödést!

A Maria Nila egy régóta várt újdonsággal jelentkezik, amely a profi fodrászok és az otthoni hajápolást választó ügyfelek szívét is megdobogtatja. A Shimmer Spray nem titkolt célja az, hogy a luxus érzetét sugározza, ugyanakkor mindennapi használatra is tökéletesen alkalmas, és bármikor alkalmazhatjuk, ha extra fényt szeretnénk adni a hajunknak. A Maria Nila Shimmer Spray egy könnyű spray, amely ragyogást kölcsönöz és csökkenti a szöszösödést. A fényes részecskéket természetes és szintetikus ásványi anyagok kombinációjából nyerik ki. A csillogó részecskék kiemelik a hajszínt, extra fényt és egészséges külsőt kölcsönöznek a hajnak.

A Shimmer Spray napraforgóolajjal dúsított Color Guard formulát tartalmaz, amely védelmet nyújt a hajszálaknak és megőrzi a haj színét. Az összetevők között az antioxidáns E-vitamint is megtalálhatjuk, amely segít a hidratáltság fenntartásában. A napraforgómag-kivonat védi a hajat a napsütés okozta károsodástól, és segít megőrizni a ragyogó hajszínt.

Az alaposan felrázott Shimmer Spray-t a száraz hajra vigyük fel a hajformázás utolsó lépéseként, így a frizura ragyogó fényt kap, amely kiemeli a hajszínt, és a hajnak fényűzően csillogó és egészséges megjelenést kölcsönöz.

A termék gyümölcsös-virágos illatában a rebarbara és a piros ribizli friss jegyei mellett a szantálfa és a grapefruit árnyalatait is felfedezhetjük.

A Maria Nila Shimmer Spray más hajformázó készítményekkel is kiválóan kombinálható, mivel nem tartalmaz fixáló összetevőket. Így szinte végtelen lehetőségeket kínál a különböző stílusok és frizurák megalkotásához.

Share:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.