FEDEZZE FEL A MARIA NILA LIMITÁLT KIADÁSÚ BEAUTY BAGS KOZMETIKAI TÁSKÁIT ÉS KÉSZÍTSEN JÁTÉKOS NYÁRI FRIZURÁKAT

Idén tavasszal újra visszatértek a népszerű Maria Nila kozmetikai táskák. Ezúttal ráadásul két új barátnő is csatlakozott a csapathoz – az Eco Therapy Revive Beauty Bag és a Styling Beauty Bag, amelyek öt nyári hajformázó terméket tartalmaznak. A táskák 100%-ban újrahasznosított anyagból készülnek. Kiválóan mutatnak a fürdőszobában, de a nyaralásra is könnyedén magunkkal vihetjük őket. Az újrahasznosított anyagok és a karbonsemleges csomagolások használatával a Maria Nila a helyes utat választotta. Azt az utat, amely a felelősségteljes szépség jövője felé vezet.


Mitől olyan különlegesek ezek a kis táskák?

• 100%-BAN ÚJRAHASZNOSÍTOTT HÁLÓANYAGBÓL KÉSZÜLTEK

• ÚJRAFELDOLGOZHATÓK

• TARTÓSAK

• KÖNNYEN TISZTÍTHATÓK, ÁTLÁTSZÓ FORMATERATERVŰEK

• NESZESZERKÉNT IS HASZNÁLHATÓAK

• 7 VIDÁM SZÍNBEN ELÉRHETŐEK

• HAJFORMÁZÓ ÉS HAJÁPOLÓ TERMÉKEKET TARTALMAZNAK

A táskákban az adott termékcsalád samponja és kondicionálója is megtalálható kis, utazásra szánt kiszerelésben. A hét különböző színárnyalat alapján könnyedén felismerhetjük kedvenc Care & Style termékcsaládunkat, és a táska a fürdőszobában is mindig szem előtt lesz. Az átlátszó háló révén a mindennapi rutin során gyorsan megtaláljuk, amit keresünk. Bár a táskában megtaláljuk a sampon és a kondicionáló normál méretű kiszerelését és az utazáshoz szánt kis csomagolásokat is, a kozmetikai táska mégis nagyon tágas, azaz szinte minden elfér benne, amire csak szükségünk lehet. Remek szolgálatot tesz a strandon és a medenceparton is, hiszen megvédi a benne lévő dolgokat a nedvességtől.

ANYAG

A táskák anyagául szolgáló hálóanyag rPET-ből, azaz újrahasznosított műanyag palackokból készül. Mivel a PET egy nagyon népszerű fogyóeszköz, új termékek előállítására szolgáló újrafeldolgozása fontos és hasznos módszer arra, hogy a már legyártott anyagnak új életet adjunk. A cipzár fémből készült, ennek köszönhetően a kozmetikai táska igen tartós, még akkor is, ha alaposan megpakoljuk.

SUMMER ESSENTIALS BEAUTY BAG

A Summer Essentials Beauty Bag táska öt egymást kölcsönösen kiegészítő, ugyanakkor külön-külön is használható hajformázó terméket tartalmaz. E styling táska tartalmát a Maria Nila munkatársai nagy gonddal válogatták ki annak érdekében, hogy minden olyan hajformázó termék megtalálható legyen benne, amelyre melegebb időjárás esetén a haj védelme, texturálása, kisimítása, tisztítása vagy dúsabbá tétele érdekében szükségünk lehet. A termékek minden hajtípusra alkalmasak, és segítségükkel elkészíthetjük az idei nyári szezon legnépszerűbb frizuráit. A táska a következőket tartalmazza: Quick Dry Heat Spray, Ocean Spray, Argan Oil, Cleansing PowderPower Powder.

JA Maria Nila munkatársai az idei nyár styling táskái mellé három stílusos, minden alkalomra megfelelő nyári frizurát is kiválasztottak, melyeket a táskákban található termékek segítségével könnyedén elkészíthetünk.

NYÁRI FRIZURAÖTLETEK

JÁTÉKOS NYÁRI COPF

Játékos stílus, amely a klasszikus lófarok variációja. Bárkinek ajánljuk, akinek hosszabb a haja. Bad hair napokra ideális. Remek, kreatív és ami a legfontosabb: könnyen elkészíthető nyári frizura! A frizurához szükséges termékek: Cleansing Powder, Ocean Spray és Argan Oil.

GÖNDÖR FRUFRU

Emeld ki természetesen göndör fürtjeid egy frufru segítségével és hozz létre újakat is. Ez a frizura ideális azok számára, akiknek göndör, texturált haja van, illetve azoknak is, akik nem félnek kísérletezni a frufruval. A frizura megalkotásához a Quick Dry Heat Spray, a Power Powder, az Ocean Spray és az Argan Oil termékekre lesz szükségünk.

DÚS STRANDFRIZURA

Fantasztikusan dús hatás és rugalmas mozgás. Ez a frizura középhosszú és hosszú hajhoz alkalmas. Gyors és egyszerű váltást biztosít a nappali és az esti hajviselet között. A szükséges termékek: Quick Dry Heat Spray, Cleansing Powder, Power Powder, Argan Oil, Ocean Spray.

A kozmetikai táskák limitált kiadásban kerültek forgalomba, és csupán a 2021 tavaszi-nyári szezonban lesznek elérhetők. Amikor a táskák elérkeznek életciklusuk végéhez, az őket alkotó hálóanyag visszakerülhet a gyártási folyamatba, ahol ismét új anyagot készíthetnek belőle.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.