EGYSZER S MINDENKORRA INTSÜNK BÚCSÚT A HAJHULLÁSNAK!

A Natucain hajtonik spray nagy segítséget jelent mindenkinek, akik hajhullással és a hajszálaik meggyengülésével küzdenek. Ez a hajtonik a 100%-ban természetes összetevőkből készített hatóanyagok olyan új, egyedülálló kombinációjával büszkélkedhet, melyet az őssejt-technológia felhasználásával állítottak elő. Hatékony összetételének köszönhetően képes a haj növekedésének serkentésére már a hajhagymáktól kezdve, és lehetővé teszi a haj növekedési szakaszának meghosszabbítását.

A haj növekedési ciklusa 3 fázisra oszlik:

anagén fázis – a hajszál 3-5 évig aktívan nő

katagén – a hajtüsző zsugorodik, leválik a fejbőr vérellátásáról, és így fokozatosan megszakad a haj tápanyagellátása

telogén – a ciklus véget ér, a hajszál elenged és hajhullás következik be

Az MKMS24 egy hatóanyag, amely 100%-ban természetes összetevőkből, például lencséből, kakukkfűből és bambuszból készül. Közvetlenül a hajtöveknél stimulálja a hajat és meghosszabbítja az anagén szakaszt, melynek révén csökkenti a hajhullást és nagyobb növekedést eredményez. Ezt a hatóanyagot Dr. Stefanie Seyda fejlesztette ki, aki az Oxfordi Egyetem orvostudományi karán végzett, orvosként dolgozott, és folyamatosan közreműködik a kozmetikai innováció áttörő hatóanyagainak kifejlesztésében.

A Natucain akár 90 %-kal csökkenti a hajhullást, és 93%-kal serkenti a haj növekedését.

A Natucain csak természetes összetevőket tartalmaz, nem találhatók benne hormonok, szilikonok, szulfátok és parabének sem. Különösen azok az ügyfelek fogják nagyra értékelni, akik korábban már rossz tapasztalatokat szereztek más hajhullás elleni termékekkel – a Natucain esetében még egyetlen negatív mellékhatás sem került feljegyzésre. Az első eredmények rendszeres használat mellett már 6–8 hét múlva megfigyelhetők.

Hogyan kell alkalmazni a Natucaint?

Használata rendkívül egyszerű és nem igényel bonyolult eljárásokat. Az első hónapban reggel és este 1 ml terméket (6 pumpálás) vigyen fel a hajhullás által érintett területekre. A második hónaptól kezdve már csak naponta egyszer 1 ml-t kell használni a haj növekedésének fenntartása érdekében.


Miért javasoljuk ügyfeleinknek a Natucaint?

  • 100%-ban természetes összetétel
  • teljesen hormonmentes
  • nem tartalmaznak szulfátokat, szilikonokat és parabéneket
  • egyszerű és gyors alkalmazás
  • nincs bizonyított mellékhatása
  • látható eredmény 6–8 hét rendszeres használat után
Share:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.