Maria Nila Colour Refresh

A Maria Nila egy teljesen vegán márka Svédországból, amely az egész világon rendkívül népszerű. Valószínűleg hallott már a tápláló hajmaszkokról, amelyek színt adnak a hajnak, miközben argánolajjal is táplálják azt.  Kivételesek és eredetiek!

HyperFocal: 0

Korábban a színes és extravagáns frizurák sok ember számára tabut jelentettek, de a legújabb trendekkel ez az akadály immár a múlté. Itt van hát az idő, hogy megmutassuk az igazi énünket. Mindnyájan elképzeljük olykor, hogy milyen jó lenne kipróbálni egy-egy új hajszínt, de általában eltántorít az a tény, hogy a hajfestés hosszabb időre szól.

A Maria Nila színes maszkok kiemelik az aktuális hajszín intenzitását, sőt, képesek teljesen megváltoztatni a hajszínt anélkül, hogy állandó színes pigmenteket hagynának a hajszálakon. Az eredménye mindig a haj aktuális színétől és minőségétől függ, az új szín 4–10 mosást bír ki és fokozatosan mosódik ki a hajból.

A Maria Nila Color Refresh tehát egyszerre működik kimosható hajszínezőként és tápláló hajmaszkként, amely hidratálja a hajszálakat és csökkenti a haj szöszösödését. Az összetevők gazdag keverékének köszönhetően, amelyek együttesen maximális védelmet biztosítanak a hajszínnek, nem kell attól tartanunk, hogy a színes maszk károsítaná a hajunk, éppen ellenkezőleg.  A tejfehérje helyreállítja a kutikulát, az antioxidánsokban gazdag napraforgó kivonat pedig védőréteget biztosít az UV-sugárzás ellen, így megakadályozva a napfény hajra gyakorolt káros hatásait. A B5-provitamin hidratálja a hajat, és a lágyító argánolajjal együtt hatékony táplálást és színvédelemet nyújt a frizurának.

A Maria Nila tápláló hajmaszkok többféle színben is elérhetők, illetve színtelen változat is rendelkezésre áll. A világos árnyalatok tökéletesek a szőke és a világosbarna hajhoz. Ne feledjük el, hogy a Color Refresh nem képes világosítani a hajat. A közepesen sötét árnyalatok mind világos, mind sötét hajra alkalmasak. A white mix nem tartalmaz pigmenteket, és a szín intenzitásának csökkentése érdekében más árnyalatokhoz történő hozzáadására és hígítására szolgál, illetve hajápoló szerként is kiváló. A Pearl Silver semlegesíti a sárga pigmenteket, és a szőke hajnak csodálatos hideg platina árnyalatot kölcsönöz.

group_colour-refresh-1

A Colour Refresh tehát remek megoldást jelent, ha csupán rövid időre szeretnénk megváltoztatni a hajszínünket, emellett táplálja a hajat és látványosan, gyengéden és egyszerűen kiegészíti a meglévő színárnyalatokat.

100 ml-es csomagolásban is elérhető.

Share:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.