SEGÍTSE ELŐ A HAJ NÖVEKEDÉSÉT HORMONOK NÉLKÜL A NATUCAIN TONIKKAL!

A hajnövesztő termékek végre nem számítanak tabutémának: a drogériák, parfümériák és patikák polcai előtt számtalan készítmény közül válogathatunk. Ezek a termékek gyakran tartalmaznak hormonokat vagy olyan aktív anyagokat, amelyek befolyásolják a szervezet hormonális egyensúlyát.

A hajhullás valóban nagyon kellemetlen élmény mindannyiunk számára. Senki sem szereti tétlenül nézni, ahogy a haja fokozatosan ritkul, majd eltűnik. Ennek ellenére nagyon is fontos figyelemmel kísérni, hogy mit rejtenek az erre a problémára kínált termékek.

Vajon biztonságosak-e a kozmetikai készítményekben használt hormonok?

A hormonok a testünk részét képezik, ezért hagynunk kéne őket, hogy nyugodtan végezzék munkájukat. Hormonok nélkül nem maradnánk életben. Ezek vezérlik az olyan folyamatokat, mint az energiaháztartás, a növekedés, az emésztés, az anyagcsere, valamint szabályozzák az érzelmi és szexuális életünket is. Ha megbontjuk az egyensúlyi helyzetüket, a testünkben ez azonnali negatív reakciót fog kiváltani. Ahhoz, hogy szervezetünk egyensúlyban legyen, a testünk az aktuális szükségletek szerint állítja be a felszabaduló hormonok mennyiségét. A hormonok igen erős hatással bírnak, ezért csak nagyon alacsony koncentrációban találhatók meg a vérben. Ráadásul a legkisebb mennyiség is felboríthatja a hormonháztartást és károsíthatja egészségünket. Okozhat például pajzsmirigy alulműködést, mellékvese-elégtelenséget, menstruációs problémákat, kimerültséget vagy éppen súlygyarapodást is.

A jó hír az, hogy vannak természetes eredetű készítmények is a hajnövekedés támogatására.

A Natucain hajtonik teljesen hormonmentes, nem tartalmaz sem szilikont, sem színezéket – kizárólag 100%-ban természetes eredetű összetevőkből áll.

 „Ma már nem szükséges tisztán kémiai vagy gyógyszerészeti eljárásokhoz és hormonalapú hatóanyagokhoz folyamodnunk” – mondja Stefanie Seyda, a Natucain alapítója. „El tudjuk érni, hogy a haj növekedésnek induljon, miközben csak természetes anyagokat használunk.”

De hogyan is működik valójában a Natucain?

A Natucain visszaállítja a haj növekedési ciklusának egyensúlyát. A hajszálak növekedése 3 szakaszból áll: Az első, anagén fázisban a hajszál kifejlődik a hajhagymáknál, majd körülbelül öt évig nő. A második fázisban, amelyet katagén fázisnak nevezünk, a hajtüsző összezsugorodik, leválik a fejbőr vérellátásáról, és egyfajta nyugalmi állapotba kerül. Ez a szakasz nem tart tovább néhány hétnél. A folyamat végén bekövetkezik a telogén fázis, amikor a hajszál meglazul és kihullik.

Ekkor érkezik el a Natucain ideje. Az MKMS24 hatóanyagnak köszönhetően az anagén fázis meghosszabbodik, míg a katagén fázis lerövidül. A hajszálak gyorsabban növekednek, a hajhullás pedig csökken. És ami a legjobb: mindez teljes mértékben mellékhatások nélkül történik.

Az első hónapban reggel és este 1 ml terméket (6 pumpálás) kell felvinni a hajhullás által érintett területekre. A második hónaptól kezdve már csak naponta egyszer 1 ml-t (= 6 pumpálásnyi adagot) vigyünk fel a hajhullás által érintett területekre. Ezt követően mindig 1 ml terméket alkalmazzunk a haj növekedésének fenntartásához.

A Natucaint most nagyobb, 200 ml-es kiszerelésben is beszerezheti, amely akár 6 hónapi használatra is elegendő! Ideális azoknak az ügyfeleknek, akik már hosszú ideje küzdenek a hajhullás ellen.

A 200 ml-es Natucaint és a márka többi termékét is beszerezheti e-shopunkban, vagy megrendelheti értékesítési képviselőjétől is.

Share:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.