INTSEN BÚCSÚT A HAJFESTÉS OKOZTA BŐRIRRITÁCIÓNAK!

A hajfestés és más vegyszeres kezelések során gyakran előfordul a fejbőr irritációja, amely fájdalmas, égető érzés, a bőr kivörösödése vagy viszketés formájában nyilvánul meg. Az irritáció az ügyfél és a fodrász számára is igen kellemetlen lehet. Mit tehetünk a bőrirritáció megelőzése érdekében? A megoldás a forradalmian új AntidotPro!

Az AntidotPro olyan termékeket kínál, amelyeket kifejezetten a fejbőr irritációjának megszüntetésére fejlesztettek ki. A készítmények fő hatóanyaga a szabadalmaztatott A12, amely antihisztamin és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkező természetes összetevők és növényi anyagok keveréke. Ez a komplexum hatékonyan ápolja a fejbőrt és megakadályozza az irritációt.

A 01 SCALP készítmény már a kémiai folyamat során megszünteti az irritációt. Ez egy adalékanyag, amelyet a kémiai kezelés során közvetlenül a keverékhez kell hozzáadni. Amiatt sem kell aggódnia, hogy megváltoztatná a színeket vagy a kémiai kezelések más eredményeit. Az AntidotPro a legtöbb esetben megszünteti a bőrpírt, megakadályozza az irritációt, azaz az égető, viszkető vagy bármilyen más kellemetlen érzés kialakulását a hajfesték és más vegyszerek felhordásakor. Mindezt akár az alkalmazástól számított 24 órán keresztül.

Alapesetben 60 ml keverékhez 10 ml 01 SCALP-ot kell hozzáadni, nagyon érzékeny fejbőr esetén használhatunk 15 ml-t is.

A 02 CLEANSE sampont az erős kémiai igénybevételnek kitett hajra tervezték. Egészségesebbé varázsolja a fejbőrt, eltávolítja a hajból a korpát, a szennyeződéseket, az olajokat és a külső környezetből származó maradványokat. Nem tartalmaz szulfátokat, parabéneket és foszfátokat, színtelen összetétele biztonságos a festett és szőkített hajra.

A 03 REVITALIZE hajpakolás megnyugtatja a kémiailag igénybevett hajat. Élettel tölti fel, helyreállítja, védi és megnyugtatja a száraz fejbőrt. Enyhíti a viszketést, a szúró, égető érzést, a bőrpírt és a hajfestéssel és más kémiai eljárásokkal kapcsolatos gyakori kellemetlenségeket.

A leöblítést nem igénylő 04 TREATMENT kifejezetten a fejbőr pH-értékének helyreállítására kifejlesztett kezelés. Védi a fejbőrt és a hajat a külső hatásokkal szemben. A száraz fejbőr kezelésének harmadik és egyben utolsó, hidratálást és védelmet biztosító lépése.

A fejbőr ápolása mellett az AntidotPro termékcsalád kifejlesztői a fodrászok különböző vegyszerek által gyakran irritált kezei ápolására is gondoltak. A krém bőrgyógyászatilag tesztelt és használatát az orvosok is ajánlják. Enyhíti a bőr kiszáradását, irritációját, az allergiás reakciókat és a viszketést. Remek segédeszköz, ami jó, ha mindig kéznél van a fodrászatban.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Csökkenti-e az AntidotPro Scalp 01 adalék a különféle termékek (hajfestékek, szőkítőporok stb.) hatékonyságát?

Ha betartja az előírt adagolást, az AntidotPro Scalp 01 semmilyen módon nem változtatja meg az Ön által használt termékek hatékonyságát.

A hajfestés vagy a szőkítés során meg változtatnom kell a színelőhívó szintjét?

SEMMIT SEM KELL megváltoztatnia, csináljon mindent úgy, ahogy megszokta: keverje ki a vegyszereket a szokásos módon, majd dolgozza el benne az AntidotPro Scalp 01-et az előírt mennyiségben, jól keverje össze és már kezdheti is alkalmazni.

Sokféle terméket használok a fodrászatban, ez nem jelent problémát?

Az AntidotPro Scalp 01 minden termékkel kompatibilis, függetlenül attól, hogy melyik márkát használja.

Van egy ügyfelem, aki erősen allergiás a hajfestékekre, az AntidotPro segít ezen?

Bár az AntidotPro Scalp 01 nagyon hatékony antihisztamin és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, a különféle vegyi anyagokkal szemben eltérő fokú allergiás reakciók léphetnek fel. Ezért javasoljuk, hogy a hajfestés megkezdése előtt tesztelje a keveréket az ügyfél fejbőrén.

Az összes AntidotPro készítményt megtalálja e-shopunkban, vagy lépjen kapcsolatba értékesítési képviselőjével.

Share:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.