FEDEZZE FEL A HOSSZÚ SZEMPILLÁK ÉS A DÚS SZEMÖLDÖK TITKÁT!

Ég veletek, műszempillák és vastagon bemázolt szemöldökök, éljen a természetes megjelenés! A hosszú, göndör szempillák és a dús szemöldök még soha nem voltak ilyen trendiek. Az optimális eredmény érdekében azonban elengedhetetlen a megfelelő ápolás. A Natucain legújabb innovációi, a szemöldökre és szemillákra kifejlesztett, 100%-ban természetes eredetű hatóanyagokat tartalmazó és hormonok használata nélkül készült szérumok meghosszabbítják a szempillákat és dúsabbá varázsolják a szemöldököt.

A Natucain hajnövesztő tonik hosszabb ideje e-shopunk egyik slágerterméke. Most két vadonatúj terméket mutatunk be, amelyek serkentik a szempillák és szemöldök növekedését. Mindkét szérum 100%-ban természetes eredetű összetevőkből áll, összetételük vegán és nem tartalmaznak hormonokat. Az első eredmények már 6–8 hét elteltével láthatók lesznek.

Dr. Stefanie Seyda, a Natucain vezető kutatójának célja olyan termékek kifejlesztése, amelyek nemcsak a hajnövekedés serkentésében segítenek a férfiaknak és a nőknek, hanem önbizalmuk növelésében és saját szépségük kiemelésében is oroszlánrészt vállalnak. Tapasztalatainak köszönhetően sikerült kifejlesztenie egy forradalmian új hatóanyag-komplexumot, az MKMS24-et, amely 100%-ban természetes bambusz, kakukkfű és lencse kivonatokon alapul.

A tudomány a legjobb, csúcsminőségű alapanyagokkal és a német gyártással kombinálva: ezt kínálják a Natucain termékei. Az őssejt-technológián alapuló innovatív, szabadalmaztatott MKMS24 hajnövesztő formula közvetlenül a szőrszálak gyökerénél serkenti a szemöldök és a szempilla növekedését, miközben nem tartalmaz hormonokat és a természet erejére, különösen a lencse, a bambusz és a kakukkfű hatóanyagaira támaszkodik. A hatóanyagokban található tápanyagok, fehérjék és vitaminok a szőrszálak gyökereinél serkentik a növekedést és gazdag táplálást biztosítanak. A szempillaszérum a fenti három, erőteljes összetevő mellett szurokfüvet (oregánó) is tartalmaz, ami javítja a szempillák struktúráját. A szemöldökszérum ellenben további hatóanyagként a csicseriborsót sorakoztatja fel, amely B6-vitamint és cinket tartalmaz, ezáltal tovább erősítve a szőrtüszőket. A készítmények teljesen vegán összetételűek, szulfátokat, hormonokat, szilikonokat és parabéneket sem tartalmaznak.

BAMBUSZ

• Számos fontos tápanyagot és vitamint tartalmaz

• Segít a hajhullás elleni küzdelemben

• Káliumot tartalmaz, amely elősegíti a szőrszálak növekedését

• A haj és a szempillák a gyökerektől egészen a végekig egészségesebbek lesznek

LENCSE

• Alapvető tápanyagok, fehérjék és vitaminok

• A-vitamin: elősegíti a haj növekedését és segít helyreállítani a sérült vagy öregedő szöveteket, többek közt a hajszálakban is

• Biotin: javítja a fejbőr egészségét és serkenti az egészséges hajnövekedést

KAKUKKFŰ

• Kiváló vitamin-, ásványianyag- és aminosavforrás, amelyek támogatják a haj növekedését

• A vitaminok táplálják a hajhagymákat és fokozzák a fejbőr vérellátását

SZEMPILLASZÉRUM: Az OREGÁNÓ javítja a ritkuló pillák általános állapotát és egészségét, és serkenti a szempilla növekedését.

SZEMÖLDÖKSZÉRUM: A CSICSIBORSÓ B6-vitamint és cinket tartalmaz, mindkettő erősíti a szőrtüszőket és támogatja a szemöldök növekedését.

Az optimális eredmény érdekében a szérumot reggel és este kell használni. Míg a szemöldökszérumot széles ecsettel visszük fel a szempillavonalra, amely minden apró szőrszálat befed, a szempillaszérum esetében egy kisebb, precíz ecsetet használunk, amellyel a készítmény nagyon könnyen felvihető a szempillavonalra. Folyamatos használat mellett az első eredmények 6–8 hét után láthatók. A hatékonyság biztosítása érdekében azt javasoljuk, hogy ne használjon olajat vagy szilikont tartalmazó termékeket a szérum alkalmazása alatt.

1 csomag a javasolt felhasználás mellett (az első 6–8 hét alatt naponta 2×, ezt követően naponta 1×) 2–3 hónapra elegendő.

A szérumok már beszerezhetők e-shopunkban, illetve értékesítési képviselőinknél.

Share:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.