2022 MARIA NILA KÖRNYEZETBARÁT ÉV

A Maria Nila úgy gondolja, hogy az állatokat nem helyes az emberek hiúságának oltárán feláldozni, ezért a márka hajápolási termékei 100%-ban vegán, állatbarát módon készülnek. Ez a kezdeményezés azonban nem csupán a termékekre vonatkozik. A Maria Nila fontosnak tartja, hogy más módon is annak élére álljon. A Maria Nila minden évben november 1-én, a Vegán Világnapon mutatja be Környezetbarát Év nevezetű jótékonysági kampányát, amely a vadon élő állatok és természetes környezetük védelmére irányul. 2022-ben Maria Nila a fákon élő barátaink támogatására összpontosít.

Csatlakozzon hozzánk Ön is, és a Maria Nilával karöltve segítsük együtt a LAJHÁROKAT!

A Perfect World Foundation jótékonysági szervezettel együttműködve a Maria Nila egy Costa Rica-i intézményt, a The Sloth Institute-ot támogatja, amelynek küldetése a lajhárok életkörülményeinek és védelmének javítása és bővítése. Gorditát és Gorgie-t, a két lajhárkölyköt, akiknek a szabad élet felé vezető rögös útját követni fogjuk, néhány napos korukban találták meg megmentőik. Megfelelő segítséggel és felkészítéssel a fiatal lajhárok később 100%-osan szabad életet élhetnek majd. A Maria Nila az október 28. és november 10. között eladott termékei hasznát a Sloth Institute-nak adományozza.

A masszív erdőirtások miatt a lajhárok elveszítik otthonukat és táplálékukat. Ennek eredményeként kénytelenek lemászni a fák tetejéről, ahol általában tartózkodnak, ezáltal könnyű prédájává válva a ragadozóknak, az orvvadászoknak, számos esetben pedig autóbalesetek áldozatai lesznek. A lajhárokat gyakran befogják és eladják a turistákkal való fényképezkedés céljából. Ez komoly stresszhelyzetet jelent az állatoknak, és korai halálukhoz vezet. A legtöbb fogságban tartott lajhár három-hat hónapon belül elpusztul.

A Vegán Világnap egy olyan világméretű mozgalom, amely a vegán életmódnak az emberekre, állatokra és a környezetre gyakorolt előnyeit ünnepli. Idén a Maria Nila úgy döntött, hogy a lajhárokat helyezi az figyelem középpontjába. A The Perfect World Foundation jótékonysági szervezettel együttműködve a Maria Nila egy Costa Rica-i intézményt, a The Sloth Institute-ot támogatja, amelynek küldetése a lajhárok életkörülményeinek és védelmének javítása és bővítése. Gorditát és Gorgie-t, a két lajhárkölyköt, akiknek a szabad élet felé vezető rögös útját követni fogjuk, néhány napos korukban találták meg megmentőik. Megfelelő segítséggel és felkészítéssel a fiatal lajhárok később 100%-osan szabad életet élhetnek majd.

Share:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.