MÉLYEN HATÓ MÉREGTELENÍTÉS AZ URBAN ALCHEMY CARBON DETOXSZAL

A detoxikálás nem csak a jó közérzet, hanem a gyönyörű haj és az egészséges fejbőr kulcsa is. Az Urban Alchemy új termékcsaládja, a Carbon Detox frissítő méregtelenítést kínál a haj és a fejbőr számára.

A rendszeres méregtelenítés az egészséges életmód szerves része. A testünk és a lelkünk mellett bizony a hajunknak és a fejbőrünknek is időről-időre szüksége van a méregtelenítésre. Mivel a detoxikálás nemcsak a jó közérzet kulcsa, hanem a gyönyörű hajhoz is elengedhetetlen, az URBAN ALCHEMY bemutatja a Carbon Detox termékcsaládot, amely borsmenta- és teafaolaj-tartalmú sampont és kondicionálót tartalmaz és hatóanyagai közt megtalálható a fejbőr és a haj mindennapi tisztításához ideális aktív szén is.

Mitől olyan egyedülálló a Carbon Detox termékcsalád?

A mentaolaj megnyugtatja a fejbőrt, kellemesen hűsítő és frissítő hatású.

A teacserjéből nyert illóolaj szabályozza a faggyúmirigyek tevékenységét, ezáltal megakadályozza a haj gyors zsírosodását. Gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően hatékonyan nyugtatja is a fejbőrt.

Az aktív szén méregtelenítő hatása közismert, sőt, a műfaj egyik szupersztárjának számít. Eltávolítja a szennyeződéseket, a faggyút és az olajokat a hajból és a fejbőrből, tisztává és frissé varázsolva azokat.

A rendkívül hatékony, fekete színű Carbon Detox sampon mélyen tisztítja a hajat és a fejbőrt, eltávolítva a lerakódásokat. A kondicionáló biztosítja a szükséges hidratálást és nyugtató hatású. A friss illat bombasztikus hatása révén rendkívül üde és tisztasággal teli érzést nyújt.

Mindkét termék alkalmas a mindennapi használatra és külön is használhatók. A legjobb hatás elérése érdekében azonban javasolt együtt alkalmazni őket A termékek sötét színe csak az aktív hatóanyagnak, azaz a szénpornak köszönhető. A haj színét ez egyáltalán nem befolyásolja, nem szükséges a hajszín besötétedésétől, vagy más változásától tartania. A legjobb eredményt a termékek alapos leöblítésével érhetjük el.

Share:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.