MARIA NILA X ZARA LARSSON

Legyen kreatív, szórakozzon önfeledten! A Maria Nila ezúttal az ismert svéd popsztárral, Zara Larssonnal szövetkezett, és egy közös, 2021 őszi/téli szezonjára időzített kampány keretében együtt rántják le a leplet a kreatív hajszínezés mesterfogásairól a Colour Refresh hajpakolások segítségével. A kampány tehát a Maria Nila legkreatívabb termékcsaládját helyezi reflektorfénybe. A Maria Nila és Zara három különböző megjelenést mutatnak be, amelyeket Zara zenéje ihletett.

A Color Refresh hajszínező hajpakolások nem tartalmaznak színpigmenteket, és megalkotóik azt a célt tűzték maguk elé, hogy a lehető legnagyobb kreativitást biztosítsák az ügyfeleknek. Ennek megfelelően az összes szín szabadon összekeverhető egymással, így egyedi, különleges árnyalatokat hozhatunk létre. Használhatjuk őket a hajszín felfrissítésére vagy teljesen új árnyalatok létrehozására is. A hajpakolás lágyító és kondicionáló hatású argánolaj-tartalmának köszönhetően táplálttá és fényessé varázsolja a hajat. Gazdag antioxidánsokban és zsírsavakban, amelyek megtartják a hajszálak nedvességtartalmát, valamint erőt és ragyogást kölcsönöznek a hajnak. A hajpakolás összetevői között megtaláljuk a Colour Guard Complex hatóanyag-együttest is, amelyet a hajszín védelmére és fenntartására fejlesztettek ki. A színhatás akár 10 hajmosást is kibír. A készítmény 100% vegán összetételű. PH-értéke 5.0–5,5 között mozog.

A hajpakolás felvitele előtt mossuk meg és öblítsük le a hajat. Vigyük fel a hajpakolást, hagyjuk hatni 3–10 percig, majd öblítsük le. Használjunk védőkesztyűt! A kezelést kondicionálóval fejezzük be, amely lezárja a kutikulákat és rögzíti a hidratálást a hajszálakban. A hajpakolás mennyisége nagyban függ a haj jellemzőitől. Eltérő mennyiséget kell használni a haj hosszúságának, sűrűségének és minőségének megfelelően.

POSTER GIRL PINK

Ez az árnyalat különösen közepesen sötét és sötét hajon mutat jól (2–7 szint). A Pink Pop pontosan az, amit a neve sugall – egy intenzív rózsaszín. Világosabb haj esetén enyhítsük a hajpakolás színének intenzitását a White Mix készítmény hozzáadásával, ellenkező esetben a hatás túlságosan erős lehet.

Keverési arány: 1 pumpanyomásnyi Pink Pop és három pumpálásnyi White Mix

SO GOOD COPPER

Ez a megjelenés szőke hajhoz ideális (7-10 szint). A Bright Copper a Cacao és a Sand árnyalatokkal keverve mély,ugyanakkor mégis friss színt biztosít. Sötétebb hajon a hatás nem feltétlenül látható.

Keverési arány: 3 pumpálásnyi Bright Copper, 1 pumpálásnyi Cacao és 1 pumpálásnyi Sand

UNCOVER VIOLET

Ez a megjelenés szőke hajhoz ideális (7-10 szint). A Vivid Violet és a Black egy csipetnyi White Mixszel egy igazi popsztár ragyogó megjelenésével ajándékozza meg önt. Sötétebb hajon a hatás nem feltétlenül látható.

Keverési arány: 4 pumpálásnyi  Vivid Violet, 2 pumpálásnyi Black és 1 pumpálásnyi White Mix

Share:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.