A TERMÉSZET ÉS AZ ÁLLATOK IRÁNT ÉRZETT SZERETET ÁLTAL IHLETETT HAJÁPOLÁS

A Maria Nila termékei néhány éve már nálunk is elérhetők, és ez idő alatt számos fodrász és vásárló szívét meghódították. Különösen 100%-ban vegán összetevőivel, az állatokon való tesztelés mellőzésére vonatkozó tanúsítványaival és svéd eredetükkel emelkednek ki a többi termék közül. A Maria Nila világszerte a hajszín védelmére szolgáló, különleges hajápoló és hajformázó termékek széles választékát kínálja a fodrászok számára.

A MÁRKA FILOZÓFIÁJA

A Maria Nila márka termékeit választva az alábbiak mellett is leteszi voksát:

– 100% vegán, állatokon nem tesztelt termékek

– Karbonsemleges csomagolás

– Felelősségtudat a környezet védelméért

– Svédországi gyártás

A MÁRKA TÖRTÉNETE

Több mint 20 évvel ezelőtt a Wikström család megvásárolt egy kis házat Svédország déli részén, és itt alapította meg a professzionális felhasználásra szánt Maria Nila hajkozmetikai márkát. Ma a Maria Nila termékeket több mint 35 országban értékesítik 3 kontinensen. A Maria Nila továbbra is családi vállalkozás, noha ez a család idővel sokkal nagyobb lett és folyamatosan növekszik. A márka fő célkitűzése az, hogy fenntartható szépséget biztosítson a világ számára. Ami pedig a név eredetét illeti: Maria Nila a márka alapítójának dédnagymamája volt. Maria Nila mindig nagy tiszteletet tanúsított a környezete iránt, és természetes filozófiája továbbra is a márka egyik legfontosabb része. Ezért minden termék 100%-ban vegán, és nem tesztelik őket állatokon.

A Maria Nila termékeket előállító gyárat úgy tervezték, hogy minden szinten fenntartható kozmetikumokat készíthessenek itt. A márka emellett szakadatlanul a környezeti fenntarthatósággal kapcsolatos új innovációkon dolgozik. Egyik célkitűzése a megújuló energiaforrások minél nagyobb mértékű felhasználása a pazarlás megelőzése érdekében. Ezért a gyár tetejére napelemeket telepítettek, és a gyártási folyamatból származó újrahasznosított vizet használják fel a termelőhelyiségek fűtésére.

TANÚSÍTVÁNYOK

  • PETA: A People for Ethical Treatment of Animals, röviden PETA az állatok jogaiért küzdő legnagyobb non-profit alapítvány a világon. Ez a szervezet értékeli a termékeink valamennyi összetevőjét, így bizonyosodva meg arról, hogy azok 100%-ban vegának és nem tesztelték őket állatokon.
  • Vegan Society: A Vegan Society 1942-ben szabadalmaztatta a “vegán” szót, és ez a világ legnagyobb és legrégebbi vegán szervezete. Ha egy terméken megtalálja a jellegzetes napraforgó szimbólumot, biztos lehet benne, hogy azt a Vegán Társaság jóváhagyta. Ez azt jelenti, hogy a termék 100%-ban vegán, és nem tesztelték állatokon.
  • Leaping Bunny: A Leaping Bunny a CCIC (The Coalition for Consumer for Consumer Information for Cosmetics) által kiadott tanúsítvány. A CCIC az állatok jogaiért küzdő 8 nemzetközi szervezet koalíciója. Ezek a szervezetek közösen kifejlesztettek egy programot annak ellenőrzésére, hogy az adott terméket tesztelték-e állatokon. Ha a terméket a CCIC koalíció jóváhagyta, akkor megtalálhatjuk rajta az ugráló nyuszit ábrázoló szimbólumot.
  • Plan Vivo: A Plan Vivo egy szervezet, amely világszerte támogatja a környezeti és fenntartható projekteket. A szénlábnyomunk kompenzálásaként a nicaraguai gazdák pénzügyi támogatást kapnak, hogy új erdőket telepíthessenek a földjeiken. Ez nem csak azt teszi lehetővé számunkra, hogy támogassuk a helyi gazdákat, hanem teret ad a természet és a környezetünk megújítására is.
  • Ecocert: A COSMOS szabványt a világ minden tájáról származó öt nonprofit szervezet hozta létre. A cél egy nemzetközi, egységes tanúsítvány létrehozása volt, amely minden természetes és organikus kozmetikai termékhez alkalmazható. A szabvány fő célja, hogy a termék rendeltetésétől és összetételétől függően öt különböző tanúsításon keresztül felügyelje a terméknek a környezetre, a társadalomra és az emberekre gyakorolt hatásait. A Maria Nila márka büszke arra, hogy az Eco Therapy Revive termékcsalád megfelel a szigorú követelményeknek, és elnyerte az ECOCERT tanúsítványát, amely szervezet több mint 30 éves tapasztalattal büszkélkedhet az auditálás és a tanúsítás terén több mint 130 országban. Ez a fenntartható kozmetikai termékek legnagyobb és legrangosabb minősítése.

BLEACH COLLECTION

Hajvilágosítási rendszer, amely a fodrászszalonban kezdődik és az ügyfél otthonában ér véget. Engedje, hogy vendége kényelmesen hátradőljön, lazítson és Önre bízza magát, tudván, hogy a kémiai eljárások szakértőjeként kíméletes és hatékony kezelést nyújt a hajának. Miután befejezte a frizurát és a vendég távozni készül a szalonból, adjon neki egy kis ajándékot – ez a Silver Shot, egy lila pigmenteket tartalmazó készítmény a kezelés otthoni kiegészítéséhez. A Bleach kollekcióban két szőkítőport, az otthoni záró kezelésre szolgáló Silver Shotot és 5 különféle színelőhívót találunk.

CARE & STYLE

Vegán hajápolás szilikonok és parabének nélkül. A különféle hajtípusokra kifejlesztett 7 termékcsalád közül választhatunk. A termékekben megtalálható Color Guard hatóanyag komplexum rendkívüli színvédelmet biztosít.

STYLE & FINISH

A Maria Nila Style & Finish egy olyan hajformázó készítményeket tartalmazó termékcsalád, amelyek megvédik a hajszínt. Ebben a termékcsaládban mindent megtalál, amire a tökéletes stylinghoz szüksége lehet. Minden termék szulfát- és parabénmentes, 100%-ban vegán összetevőket tartalmaz, és a csomagolás 100%-ban kompenzálja a szénlábnyomot.

COLOUR REFRESH

A Maria Nila Colour Refresh hajpakolások kimosódó hajszínezőként is hatnak, emellett táplálják a hajat. Hidratálást és selymesen puha, fényes megjelenést kölcsönöznek a frizurának és jelentősen csökkentik a szöszösödést. A White Mix árnyalat az intenzívebb színek pasztell árnyalatokra történő hígítására szolgál, illetve több színnel összekeverve új árnyalatokat is létrehozhatunk. Engedje szabadjára a fantáziáját és hozzon létre kreatív árnyalatokat az átmeneti színes pigmenteket tartalmazó, tápláló Color Refresh hajpakolások segítségével.

MINERALS

A Maria Nila Minerals egy vegán hajviaszokat tartalmazó termékcsalád, amelyek textúrát, formát és tartást kölcsönöznek a frizurának. Válassza ki a hajának leginkább megfelelő erősségű tartást és fényt. Minden termék szulfát- és parabénmentes, csak természetes fehérjéket tartalmaznak és 100% vegán összetételűek. A csomagolás 100%-ban kompenzálja a szénlábnyomot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.