A CSODÁS FAZON ÉS A RAGYOGÓ SZÍN MELLETT LEGYEN AZ ÖN VÉDJEGYE A POMPÁS GONDOSKODÁS IS AZ URBAN ALCHEMY ÚJ PRESCRIPTION CARE TERMÉKCSALÁDJÁVAL!

Az Urban Alchemy egy különleges, kizárólag szakemberek számára kifejlesztett termékcsaládot dobott piacra, amely forradalmasítja a fodrászszalonban nyújtott kezeléseket. Az Urban Alchemy Prescription Care teljes mértékben a fodrászok kezébe helyezi az irányítást az összetétel tekintetében, így lehetővé teszi, hogy a fazon és a szín mellett a hajápolás területén is egyedit alkossanak. A Prescription Care teljesen megváltoztatja a játékszabályokat – lehetővé teszi, hogy testre szabjuk a kezeléseket, ezáltal az adott ügyfél egyedi szükségleteihez igazodjunk.


Alaptermékek

A szalonban történő Prescription Care kezelés alapját az Omni Signature Base Complexet tartalmazó sampon, kondicionáló és hajpakolás alkotják. Ez a hatóanyag-együttes antioxidánsok (csipkebogyóolaj, gesztenye, E-vitain) és tápanyagok (biotin, kalcium-pantotenát, kukoricaolaj) kombinációját tartalmazza, amelyek csökkentik a sejtek károsodását, támogatják a haj növekedését és ápolják a kutikulát. A komplexum egészséges fejbőrt és egészséges hajszálakat eredményez és fontos alapot képez a magas koncentrációjú elixíreknek, hogy azok tökéletesen kifejthessék a hatásukat. A kiválasztott összetevők kombinációja biztosítja az antioxidánsok és tápanyagok egyensúlyát, ezáltal optimális táplálást nyújt minden hajtípus számára. Ily módon minden egyes Prescription Care termék használatával a legmagasabb minőségű egyéni gondoskodást érhetjük el.

Koncentrált elixírek

Az alaptermékek használatát követően a kezelést különleges elixírekkel folytathatjuk, melyeket a konkrét hajtípushoz igazodva választhatunk ki. A hatékony és válogatott összetevőkből készült 7 rendkívül koncentrált elixír minden hajproblémára megoldást kínál. Kölcsönösen kiegészítik egymást és a természetes és hatékony összetevők tökéletes szimbiózisát hozzák létre.

SHINE elixír (hajfény)

Pricont és abesszin olajat tartalmaz. Az elixír puhává és hihetetlenül fényessé varázsolja a hajat.

VOLUME elixír (térfogat)

Rizsfehérjét és polibotanicals 12 komplexumot tartalmaz. Az elixír jelentősen növeli a haj volumenét és fokozza a természetes árnyalatok intenzitását.

MOISTURE elixír (hidratálás)

Moringamag-kivonatot és hialuronsavat tartalmaz. Visszaállítja a megfelelő hidratáltsági szintet, lelassítja a víz párolgásának fiziológiai folyamatát, ezáltal bezárja a vizet a hajszálakba.

REPAIR elixír (sérült hajra)

Növényi keratint és argánolajat tartalmaz. Növeli a hajszálak rugalmasságát, helyreállítja a sérüléseket és megakadályozza a szöszösödést.

SCAP CARE elixír (a fejbőr ápolásához)

Aloe vera kivonatot és tri-fito komplexumot tartalmaz. Csökkenti a fejbőr viszketését, megóvja és regenerálja a bőr védőrétegét.

COLOR LOCK elixír (színvédő hatás)

Fitoceramidokat és quinoa fehérjét tartalmaz. Kisimítja a hajszálat és elősegíti a hajszín fénylő ragyogását.

HAIR STIMULATION elixír (támogatja a haj növekedését)

Stimuláló biotin és koffein hatóanyag-együttest tartalmaz. Felveszi a harcot a hajhullás ellen, és már a korai szakaszban elősegíti a haj növekedését közvetlenül a hajhagymáknál.

Keverje össze őket, ahogy csak szükséges!

Elemezze ki az ügyfél haját, és keverjen ki neki személyre szabott kezelést. Szükség szerint akár 2–3 elixírt is használhat a samponhoz, a kondicionálóhoz vagy a hajpakoláshoz keverve. A keveréket használhatja a szalonban, vagy kisebb adagokat otthoni használatra is elkészíthet ügyfelei számára.

FELHASZNÁLÁS A FODRÁSZSZALONBAN

Adagoljon két pumpálásnyi alapterméket (sampont, kondicionálót vagy hajpakolást) a tenyerébe vagy egy tálkába. Adjon hozzá 2–3 elixírt, mindegyikből egy fél pipettával.

OTTHONI HASZNÁLAT

Nyissa ki az előre elkészített sampont, kondicionálót vagy hajpakolást (250 ml-es kiszerelés). Adjon hozzá 2–3 elixírt, összesen 6 pumpálásnyit. Zárja vissza a palackot és alaposan rázza össze. Írja rá a palackra, hogy mely elixíreket használta.

A Prescription Care termékcsaláddal teljesen új szintre emelheti a szalon által nyújtott szolgáltatásokat. Adja meg ügyfeleinek a kivételesség érzését és nyújtsa nekik a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatásokat! A Prescription Care termékcsalád számtalan lehetőséget kínál arra, hogy a szalonban nyújtott kezeléseket személyre szabottá tehessük, és minden hajtípusnak pontosan azt a gondoskodást nyújthassuk, amire szüksége van.

.

Share:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.