A COLOUR REFRESH ÚJ ŐSZI ÁRNYALATAI

A svéd Maria Nila vegán márka a népszerű Colour Refresh hajpakolások két új színárnyalatát dobta piacra: ezek a Dusty Pink és a Cool Cream. Az új árnyalatok kevésbé hangsúlyosak és teltek, így kiváló alapot jelenthetnek a hajszínnel való őszi kísérletezéshez.

A Dusty Pink egy gyönyörű halvány pasztellszín, amely visszafogott rózsaszínes árnyalatot kölcsönöz a hajnak. A népszerű Pink Poppal ellentétben kevésbé hivalkodó és nem tartalmaz annyi színpigmentet, ennek köszönhetően kevésbé telített. Azok számára lehet ideális, akik jelentősebb változásra vágynak, de azért őrült kísérletezésre nem vállalkoznának.

A legjobb eredményt a Dusty Pinkkel a 7–10 fokozattal világosított hajon érhetjük el. Ha határozottabb rózsaszín árnyalatot szeretnénk, adjunk hozzá egy csepp Pink Popot és keverjük össze. A hajpakolás argánolaj tartalmának köszönhetően táplálja, fényesebbé és puhává varázsolja a hajat. pH értéke 5.0–5.5 között van.

A Cool Cream egy hideg szőke árnyalat, amely különösen a meleg bond tónusok elnyomására, illetve a barna haj hűvös tónusokkal való árnyalására alkalmas.

A Cool Creamet úgy fejlesztették ki, hogy a világos hajnak tökéletes hideg szőke árnyalatot kölcsönözzön. Mindezt egy 1-es elsődleges pigmentekkel és 8 fokozatú világosítással rendelkező, tápláló hajpakolás formájában. Ez a kombináció garantálja, hogy a Cool Cream valóban hideg szőke árnyalatot adjon a hajszínnek.

A Color Refresh hajpakolások 4–10 mosásig tartanak ki a hajon. Az egy alkalmazáshoz szükséges mennyiség a haj típusától függően változhat. Függ a haj hosszától, sűrűségétől és a minőségétől is.

Néhány hasznos tipp a lehető leggyönyörűbb eredmény eléréséhez:

Alkalmazás előtt mossunk hajat samponnal. Ezáltal eltávolítjuk a hajformázó szerek maradványait és az egyéb szennyeződéseket, így a színpigmentek jobban meg tudnak tapadni a hajszálakon.

A hajpakolást ne a vizes hajon alkalmazzuk. Hajmosás után ne felejtsük el kifacsarni a vizet a hajunkból és finoman töröljük át egy törülközővel.

A hajpakolás egyenletes elosztásához használjunk fésűt. Ne feledkezzünk meg a védőkesztyű használatáról.

A szín intenzitását a hatóidő megválasztásával szabályozhatjuk. A teltebb árnyalatok eléréséhez legalább 10 percig hagyjuk hatni a készítményt.

A hajpakolást bő vízzel alaposan öblítsük ki a hajból. A kezelés lezárásaként feltétlenül használjunk kondicionálót – ez lezárja a hajszálakat, így gondoskodva arról, hogy a színpigmentek lassabban mosódjanak ki.

Share:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.