ÚJ VEGÁN VIASZOK A MARIA NILA MINERALS TERMÉKCSALÁDBAN

A svéd Maria Nila márka vegán hajviaszokat tartalmazó Minerals termékcsaládja két új taggal bővült!

A Minerals családba tartozó vegán hajformázó viaszokat a Maria Nila 2014-ben dobta piacra. Ez a termékcsalád különösen arról nevezetes, hogy kizárólag 100%-ban vegán összetevőket tartalmazó viaszokat foglal magában. A hagyományos viaszok viszonylag nagy arányban tartalmaznak állati eredetű összetevőket, például méhviaszt és lanolint, így ezek nélkül meglehetősen nehéz azonos hatású terméket előállítani. A Maria Nila azonban nem rettent meg ettől a kihívástól, és bebizonyította, hogy vegán összetevőkből is létre lehet hozni professzionális termékeket. Most a Minerals család 2 új viasszal bővült, ezek a CLAY és a SLATE.

Szelídítse meg a haját a CLAY viasszal!

A CLAY egy matt textúrájú hajformázó viasz, amely minden típusú és hosszúságú hajnak határozott formát kölcsönöz. Olívaolajat tartalmaz, amely hidratálja a hajszálakat és megakadályozza kiszáradásukat. A növényi fehérjék táplálják a hajszálakat, valamint erőt és hidratáltságot kölcsönöznek a hajnak. Kiválóan alkalmas természetes frizurák készítéséhez, melyeken nem érződik, hogy viasszal lennének terhelve. A viaszt száraz hajra kell felvinni, közepes fixálást és matt fényt kölcsönöz.
Fegyelmezze meg a frizuráját SLATE viasszal!

A SLATE egy elsősorban rövidebb hajra tervezett, gyorsan száradó viasz, amelynek elegendő rögzítést és könnyű fényt kölcsönöz. A növényi olajok lágyítják és hidratálják a hajat. Karnaubaviasz-tartalmának köszönhetően a SLATE igazán erős fixálást nyújt. A viasz száraz és nedves hajra is alkalmazható. Erős fixálást és fényes csillogást nyújt.

Az új Clay és Slate viaszok bizonyára hű társai lesznek a hajformázásban. Rögtön az első használat után imádni fogja őket. Emellett otthoni használatra is jó szívvel ajánlhatja ezeket a termékeket ügyfeleinek. Így a csodás frizura a szalonból való távozást követően is hosszú ideig kitart. Mindkét viaszt beszerezhető 50 ml-es és 100 ml-es kiszerelésben.

Share:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.