A HAJSZÍN VILLÁMGYORS FELÉLÉNKÍTÉSE TARTÓS KÖVETKEZMÉNYEK NÉLKÜL

Próbáltad már a Maria Nila Color Refresh színező hajpakolásait? A tápláló hajmaszkok 15 színárnyalatban kaphatók, és legnagyobb előnyük az, hogy nem tartalmaznak tartós színpigmenteket. Könnyedén kimoshatóak a hajból, a szín így csupán 4–10 mosásig tart. Végre elérkezett az ideje annak a pasztell rózsaszín árnyalatnak, amely után oly régóta vágyakozol!

A Maria Nila szakértője, Erika Torstensson elárult néhány tippet a Color Refresh hajpakolások otthoni használatával kapcsolatban. Ami a Colour Refresht illeti, Erika egy igazi profi: a saját hajszínét szinte folyamatosan változtatgatja.

Az előkészítés nagyon fontos

A hajpakolás használata előtt a hajat samponnal mossuk meg, alaposan töröljük át, majd gondosan fésüljük ki és osszuk kisebb részekre. Ez biztosítja a hajpakolás egyenletes alkalmazását. Tekintettel arra, hogy a színpigmentek leginkább a haj sérültebb részein, azaz a hosszában kötődnek meg, ezért a hajpakolás felvitelét mindenképp a hajtöveknél kezdjük meg, és csak ezután masszírozzuk be a haj hossza mentén.

A színeredmény az alaptól függ

A Colour Refresh hajpakolások árnyalatai az alappigmentek mélységében térnek el egymástól. Ennek következtében az egyes árnyalatok másként mutatnak a szőke és másképp a barna hajon. A kapott árnyalatot a haj természetes tónusa is befolyásolja. Erika ezért azt javasolja, hogy minden alkalmazás előtt próbáljunk ki egy kis adag készítményt egy vékony tincsen, hogy meggyőződhessünk a várható végeredményről.

Játsszunk az árnyalatokkal

A Colour Refresh hajpakolások az árnyalatok rendkívül széles választékát kínálják, így aztán mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Az igazán vakmerőek megpróbálkozhatnak az olyan őrült színekkel, mint a kék vagy a rózsaszín, míg a klasszikus stílus szerelmeseit számos barna és homokszín árnyalat várja. A termékcsaládban megtalálható a White Mix nevű készítmény is, amely egyedüliként nem tartalmaz színpigmenteket. Önmagában a haj táplálásához használható, vagy hozzákeverhetjük más árnyalatokhoz, aminek révén kevésbé intenzív, pasztell színeket hozhatunk létre. A hajpakolások egymással is keverhetők, ezáltal számtalan egyedi, megismételhetetlen árnyalatot hozhatunk létre.

Egy tipp a bátrabbaknak:

Erika kedvenc receptje, amelyhez gyakran visszatér, 1 rész Pink Pop, 5 rész White Mix és 1 rész Peach készítményből áll. A White Mixnek köszönhetően a rózsaszín gyönyörű pasztell tónust kap, a Peach pedig meleg színt kölcsönöz az árnyalatnak.

Egy tipp a kevésbé bátraknak:

Barna hajra Erika a Cacao és a Copper árnyalatok keverékét javasolja. A szőke hajhoz a Pearl Silver és a Vanilla kombinációja a kedvence, amely révén csodálatos, hűvös blond árnyalatot érhetünk el.

Kövesd Erikát az Instagramon és szerezz új inspirációkat! @erikatorstensson

Pearl Silver+Vanilla

Share:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.