MARIA NILA POWDERS: FODRÁSZSZALONOKBA ÉS OTTHONRA SZÁNT ÚJDONSÁGOK

A tavalyi év végén a svéd vegán márka, a Maria Nila bemutatta a Style & Finish termékcsalád új tagjait – a Power Powder és a Cleansing Powder hajporokat.

A Cleansing Powder elsősorban az ügyfél általi, otthoni használatra lett kifejlesztve. A por rizskeményítőt tartalmaz, amely felszívja a zsírt, a természetes olajokat és a termékmaradványokat. A por enyhe volument is kölcsönöz a hajnak, de mindenekelőtt a haj felfrissítésére és a szennyeződések felszívására szolgál a nap bármely szakában. A frizura felszínén matt filmet képez, használatát követően a haj csodálatosan friss és illatos lesz. Az ügyfél használhatja a port csak a hajtöveknél, vagy a haj teljes hosszában is. Az alkalmazás nagyon egyszerű – elegendő egy kis mennyiségű kis port szórni a tenyerünkbe vagy a hajkefére és átfésülni vele a hajat. Számos vásárló fogja értékelni azt a tényt is, hogy a por nem hagy fehér bevonatot a sötét hajon.

A másik új termék, a Power Powder egy valóságos kis csoda a maga nemében, mellyel rendkívüli volument érhetünk el. Bár csupán egy apró üvegcse, egészen nagy dolgokra képes. A fodrászok különösen frizurák készítésekor és a végső styling során veszik nagy hasznát ennek a készítménynek. A Power Powder Silica Silylate hatóanyagot tartalmaz, amely elválasztja a hajszálakat egymástól, így biztosítva a haj sűrűségét és megkönnyítve a volumen kialakítását. A port egyszerűen a hajtövekhez kell szórni, majd alaposan be kell masszírozni a hajba. Ez hihetetlenül tartós volument kölcsönöz a frizurának, amelyet így nem szükséges tupírozni sem. Nagyban megkönnyíti még a legösszetettebb frizurák létrehozását is. A por matt textúrát ad a hajnak, és semmilyen módon nem terheli le azt. Az egyszerű alkalmazás egyúttal azt is jelenti, hogy az ügyfél gond nélkül használhatja az otthoni hajápolás során is.   

A Cleansing Powder styling por kétféle, 60 g-os, illetve 120 g-os kiszerelésben érhető el, a Power Powder 2 g-os csomagban kapható.

Share:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.