Maria Nila Style & Finish

Kölcsönözzön új formát és ragyogást a frizurának a Marina Nila vegán hajkozmetikumokkal! A hajápolás utolsó fázisát mostantól tovább tökéletesíthetjük a termékek széles választékát kínáló, komplex Style & Finish termékcsalád segítségével, amely megkönnyíti a munkát a szalonban! 

Immár könnyedén megfelelhetünk az elegáns, dauerolt, kiegyenesített vagy éppen nagy volumenű befújt frizurákra vágyó, igényes ügyfeleink kívánságainak. A Maria Nila befejező stylinghoz kifejlesztett termékei végre megérkeztek. Olvasson tovább, hogy megtudja, melyek azok a készítmények, amelyek nem hiányozhatnak sem a fodrászszalonból, sem az ügyfelek fürdőszobai polcairól! 

Páratlan segítő a maximális volumen eléréséhez: ez a VOLUME SPRAY. A Volume Spray nem hajlakk, hanem egy igazi varázsló, amely hajszálakat már azok tövétől képes megemelni, és néhány másodperc alatt fantasztikus, dús frizurákat létrehozni.  A 4 az 5-ből spray olyan tartást biztosít, amely akár a nap végéig is kitart. A Volume Spray-t nedves hajra kell felhordani, majd a frizurát hajszárítóval kell megszárítani a tökéletes eredmény érdekében. Egy TIPP a fodrásztól – a nagyobb volumen elérése érdekében a VOLUME SPRAY-t úgy vigyük fel, hogy az ügyfél előrehajol, majd hajszárítóval szárítsuk meg a hajat. 


A frizura befejezése előtt ne felejtsük el alkalmazni a MARIA NILA STYLING SPRAY-t. Ez a könnyű tartást biztosító, gyengéd spray fényt ad a hajnak és csökkenti a szöszösödést. Ha erős fixáló spray-t keres, válassza a FINISHING spray-t, amely tartós rögzítést biztosít, és ennek ellenére sem terheli meg a hajat, emellett könnyen kifésülhető.

A zsíros, lelapult haj azonnali felélénkítésére és nagyobb volumen biztosítására szolgál a DRY SHAMPOO, amely minden retikülben könnyedén elfér, így nem szükséges többé amiatt aggódnia, hogy frizurája fáradt és előnytelen külsejű lenne. Alkalmazása gyors, egyszerű, és ami a legfontosabb: tiszta! A tökéletes eredmény érdekében a száraz sampont, amely nem képez fehér réteget a hajon, a hajtövekhez vigye fel.

Share:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.